Utstillingen "Psyk..?" er åpnet!

23. januar 2021

Video i forbindelse med utstillingen "Psyk..?"

25. januar 2021

NYHETER

Wow, for en dag! Åpningen av utstillingen «Psyk..?» var helt utrolig! Mye inntrykk, mye følelser! Jeg sitter igjen med en god følelse over at dette var en utrolig flott åpning! Folk satte pris på kunsten! Vi har gjort et godt stykke arbeid!


Åpenhet om psykisk helse er så viktig! Og åpningstalen til Marit Lødemel var helt fantastisk! På grunn av koronasituasjonen ble det jo ikke en vanlig åpning med vernissasje og tale, men vi spilte inn talen til Marit en time før åpningen. Jeg satt i lokalet å hørte på, og jeg satt altså med gåsehud på armene. Helt rørt ble jeg! Den ligger ute i digital versjon på Ullensaker kunstforening sin facebookside! Anbefaler alle å se den!


Jeg vil takke for at jeg har fått lov til å få være med på denne utstillingen! Det har vært en ære! Det er fint når man tørr å åpne seg om psykiske plager og responsen er så stor! Jeg vil rette en takk til mine to med-utstillere Nils Johansen og Geir Hareide Andersen! Det har vært en reise og utrolig gøy å være med på dette prosjektet med dere.


Takk til Ullensaker kunstforening og Marit Lødemel, Hanne-May Sevendal og Roald Nilsen for at dere satset på dette prosjektet og lot meg være med!


Så vil jeg takke til 3 journalister som har vært med å spre budskapet og min historie gjennom media. Øyvind Mo Larsen, Stine Strandhaug og Caroline Bjerkland. Takk for at dere skrev om min historie og viste stor respekt i møte med meg og skapte en trygghet for meg å fortelle! Dere er dyktige journalister!

S

å en takk til alle som kom innom utstillingen, alle som har støttet meg underveis og vist at dere bryr dere!!

For en dag det har vært. For en reise det har vært å lage denne utstillingen!

Takk, takk, takk for all støtte, omsorg, respekt og engasjement dere har vist.


Også var vi heldige i dag som fikk ha åpning, men vi vet jo ikke hva som kommer til å skje de neste dagene. Planer er at utstillingen står åpent til 7. februar, men jeg anbefaler alle å dra så fort som mulig å se, for vi vet dessverre ikke om den vil bli stengt ned...

IMG_4015
IMG_4002-2
IMG_36601
IMG_2414-kopi
Brygge
IMG_3986 kopi
IMG_8136
Svevende
IMG_3812
IMG_3632

Mobil bilder og poesi bilder

2. mars 2020

Nå er siden oppdatert og det er kommet to nye katogogori i galleriet.


Det er mobil bilder:

Det er ikke alltid speilreflekskameraet er med, og som mange andre er også jeg en flittig bruker av mobilen til å ta bilder. .


Også poesi bilder er kommer inn som en egen sjanger

Her har jeg slått sammen fotografi og dikt. Diktene er selvskrevne og teksten er satt opp på bilder jeg har tatt.